follow Catalog firme » Servicii firme » Resurse umane » Judetul BACAU
  home     Resurse umane   Judetul BACAU

Resurse umane Bacau

Obtineti cel mai bun pret pentru resurse umane completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
resurse umane, resurse umane bacau (Bacau, BACAU)
Ktisti grup şi partenerii săi oferă o gamă largă dar bine structurată de consultanţă strategică de start-up şi consultanţă specializată. specialiştii ktisti grup deţin expertiză în: marketing, management, contabilitate, informatică de gestiune, asistenţă juridică şi resurse umane. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0741 *** ***Click aici!
resurse umane bacau (Bacau, BACAU)
Gerado grup protectia muncii ofera consultanta de specialitate in domeniul protectia muncii (securitate si sanatate in munca), situatii de urgenta / psi (prevenirea si stingerea incendiilor) precum si evaluari de risc si toata documentatia necesara din punct de vedere legal. va prezentam mai jos o parte din activitatea noastra cu privire la psi (prevenirea si stingerea incendiilor). informatii legislative puteti gasi pe pagina..
0234 *** ***Click aici!
resurse umane bacau (Bacau, BACAU)
O noua abordare, o noua imagine, o noua atitudine, cerintele tale ne motiveaza, cariera ta ne preocupa, viitorul tau ne intereseaza, mai mult dacat un site de recrutare on-line.job hunting trade va ofera 3 servicii resurse umane site de recrutare online, head hunting de personal personalizat si jurnal de cariera ghid gratuit distribuit in 4000 de exemplare, mare publicitate...
0755 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie