follow Catalog firme » Servicii firme » Resurse umane » Judetul IASI
  home     Resurse umane   Judetul IASI

Resurse umane Iasi

Obtineti cel mai bun pret pentru resurse umane completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
resurse umane iasi, resurse umane (Iasi, IASI)
Xtend este o societate de contabilitate, servicii de consultanta financiar-contabila, fiscala si evaluari imobiliare, cu adresabilitate directa catre firmele mici si..
0745 *** ***Click aici!
resurse umane iasi, resurse umane iasi (Iasi, IASI)
Intreprinderea individuala "murariu g." este autorizata sa ofere servicii de consultanta / consiliere in urmatoarele domenii: protectia muncii-s s m, p..
0745 *** ***Click aici!
resurse umane, resurse umane iasi (Iasi, IASI)
Hr suport este companie specializata in selectia si plasarea fortei de munca, administrarea si evaluarea rersurselor umane, precum si servicii complete..
+40( *** ***Click aici!
resurse umane (IASI, IASI)
ELDO CONT EXPERT SRL este o companie din Romania in aria serviciilor contabile, de consultanta, salarizare si audit, consultanta contabila, expertiza..
0748 *** ***Click aici!
resurse umane iasi (Iasi, IASI)
Consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca, consultanta in sitatii de urgenta, evaluare riscuri profesionale, servicii SSM ( protectia muncii)..
0757 *** ***Click aici!
resurse umane iasi (Iasi, IASI)
Societate de contabilitate si expertiza contabila, membra ceccar, ofera servicii complete, profesionale si personalizate de contabilitate, taxe si impozite, consultanta, resurse..
0762 *** ***Click aici!
resurse umane iasi (Iasi, IASI)
Servicii complete de salarizare si administrare de personal: -intocmire contracte individuale de munca -completarea si transmirearea revisalului -intocmire dosare de personal, adeverinte, deciizii..
0745 *** ***Click aici!
resurse umane iasi
Este un site regional, gratuit de joburi adresat atat candidatilor ce sunt in cautarea unui loc de munca rapid si serios,..
0723 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie