follow Catalog firme » Servicii firme » Resurse umane
  home     Servicii firme   Resurse umane

Resurse umane

Obtineti cel mai bun pret pentru resurse umane completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
resurse umane, resurse umane iasi (IASI)
Hr suport este companie specializata in selectia si plasarea fortei de munca, administrarea si evaluarea rersurselor umane, precum si servicii complete..
+40( *** ***Click aici!
resurse umane bucuresti, resurse umane (BUCURESTI)
Pentru ca situatia economica actuala ne determina pe toti sa ne administram cu atentie toate costurile, firma Sal Consulting 33 Line..
0722 *** ***Click aici!
resurse umane timis, resurse umane timisoara (TIMIS)
Misiunea mea este de a- mi ajuta clientii in luarea deciziei corecte si in imbunatatirea pas cu pas a mangementului, aceasta..
0721 *** ***Click aici!
resurse umane (BUCURESTI)
SSMPSI.Expert este un serviciu extern de prevenire si protectie si o Unitate Protejată. Vine in sprijinul companiilor cu servicii complete de..
0736 *** ***Click aici!
resurse umane bucuresti (BUCURESTI)
Alicat consulting a intrat pe piata resurselor umane in 2003 oferind servicii de selectie si recrutare de personal, sisteme de evaluare..
0729 *** ***Click aici!
resurse umane bucuresti (BUCURESTI)
Societate infiintata in anul 2007 executa lucrari profesionale de instalatii sanitare, termice, climatizare si amenajari interioare. asociatul unic executa pe pfa..
0726 *** ***Click aici!
resurse umane craiova (DOLJ)
Firma presteaza servicii de asistenta si consultanta in domeniul resurselor umane, inclusiv recrutare si selectie de personal. active employment solutions este..
0351 *** ***Click aici!
resurse umane (BUCURESTI)
Progression technologies este o companie cu experienta si in acelasi timp dinamica ce ofera servicii si solutii it profesionale clientilor sai...
0318 *** ***Click aici!
resurse umane cluj (CLUJ)
Compania noastra ofera servicii complete de hr. iti stam la dispozitie cu servicii precum: recrutarea de personal (clasica sau orientata), evaluarile..
0765 *** ***Click aici!
resurse umane bacau (BACAU)
O noua abordare, o noua imagine, o noua atitudine, cerintele tale ne motiveaza, cariera ta ne preocupa, viitorul tau ne intereseaza,..
0755 *** ***Click aici!
resurse umane iasi (IASI)
Servicii complete de salarizare si administrare de personal: -intocmire contracte individuale de munca -completarea si transmirearea revisalului -intocmire dosare de personal, adeverinte, deciizii..
0745 *** ***Click aici!
resurse umane buzau (BUZAU)
Companie specializata in furnizarea de programe de instruire si consultanta pentru dezvoltare individuala si organizationala; ajutam organizatiile sa descopere si sa implementeze..
0338 *** ***Click aici!
resurse umane (BUCURESTI)
Cele mai bune preturi pentru departamentul tau de marketing si vanzari: consultanta in afaceri, plan de marketing, produse promotionale, printuri indoor..
0726 *** ***Click aici!
resurse umane craiova (DOLJ)
Servtotal srl - craiova ofera servicii profesionale de outsourcing firmelor mici si mijlocii. activitatea de outsourcing, se refera la delegarea unor..
0724 *** ***Click aici!
resurse umane timisoara (TIMIS)
Dynamic carier este o companie care va ofera servicii specializate de recrutare si selectie la nivel local, national si international. compania..
0727 *** ***Click aici!
resurse umane (VRANCEA)
Firma noastra ofera consultanta in domeniul afacerilor. oferim consutanta in urmatoarele directii: management strategic, marketing, pr-relatii publice, publicitate, psihologie organizationala, studii..
0729 *** ***Click aici!
resurse umane (PRAHOVA)
Consultanta si asistenta specializata in securitate si sanatate in munca, situatii de urgenta si resurse umane. elaborarea de instructiuni proprii pentru..
0745 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie