follow Catalog firme » Servicii firme » Resurse umane
  home     Servicii firme   Resurse umane

Resurse umane

Obtineti cel mai bun pret pentru resurse umane completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
resurse umane, resurse umane cluj (CLUJ)
Obiectivul principal al firmei noastre este acela de a contacta angajatorii independenti, recrutandu-le cei mai buni angajati, atent selectionati, asigurandu-ne de..
0364 *** ***Click aici!
resurse umane, resurse umane cluj (CLUJ)
Consult plus este o companie de consultanţă în domeniul resurselor umane, specializată în furnizarea serviciilor de training şi dezvoltare organizaţională. obiectivul..
0264 *** ***Click aici!
resurse umane timis, resurse umane timisoara (TIMIS)
Misiunea mea este de a- mi ajuta clientii in luarea deciziei corecte si in imbunatatirea pas cu pas a mangementului, aceasta..
0721 *** ***Click aici!
resurse umane craiova (DOLJ)
Firma presteaza servicii de asistenta si consultanta in domeniul resurselor umane, inclusiv recrutare si selectie de personal. active employment solutions este..
0351 *** ***Click aici!
resurse umane cluj (CLUJ)
Compania noastra ofera servicii complete de hr. iti stam la dispozitie cu servicii precum: recrutarea de personal (clasica sau orientata), evaluarile..
0765 *** ***Click aici!
resurse umane (HUNEDOARA)
Sc romedicenter srl are ca obiect de activitate intermedieri imobiliare si comerciale - afaceri internationale, selectare forta de munca. mai oferim..
0742 *** ***Click aici!
resurse umane bucuresti (BUCURESTI)
Alicat consulting a intrat pe piata resurselor umane in 2003 oferind servicii de selectie si recrutare de personal, sisteme de evaluare..
0729 *** ***Click aici!
resurse umane bacau (BACAU)
O noua abordare, o noua imagine, o noua atitudine, cerintele tale ne motiveaza, cariera ta ne preocupa, viitorul tau ne intereseaza,..
0755 *** ***Click aici!
resurse umane (VRANCEA)
Firma noastra ofera consultanta in domeniul afacerilor. oferim consutanta in urmatoarele directii: management strategic, marketing, pr-relatii publice, publicitate, psihologie organizationala, studii..
0729 *** ***Click aici!
resurse umane (PRAHOVA)
Consultanta si asistenta specializata in securitate si sanatate in munca, situatii de urgenta si resurse umane. elaborarea de instructiuni proprii pentru..
0745 *** ***Click aici!
resurse umane (BUCURESTI)
Progression technologies este o companie cu experienta si in acelasi timp dinamica ce ofera servicii si solutii it profesionale clientilor sai...
0318 *** ***Click aici!
resurse umane buzau (BUZAU)
Companie specializata in furnizarea de programe de instruire si consultanta pentru dezvoltare individuala si organizationala; ajutam organizatiile sa descopere si sa implementeze..
0338 *** ***Click aici!
resurse umane timisoara (TIMIS)
Dynamic carier este o companie care va ofera servicii specializate de recrutare si selectie la nivel local, national si international. compania..
0727 *** ***Click aici!
resurse umane (BUCURESTI)
Cele mai bune preturi pentru departamentul tau de marketing si vanzari: consultanta in afaceri, plan de marketing, produse promotionale, printuri indoor..
0726 *** ***Click aici!
resurse umane bucuresti (BUCURESTI)
Misiunea companiei este aceea de a oferi firmelor din romania o solutie integrata de back-office si in domeniile: it, resurse umane,..
0314 *** ***Click aici!
resurse umane craiova (DOLJ)
Servtotal srl - craiova ofera servicii profesionale de outsourcing firmelor mici si mijlocii. activitatea de outsourcing, se refera la delegarea unor..
0724 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie